jimborally.blogg.se

Sammanfattning Silverkongen och inför Anderslövsrallyt 2018

Publicerad 2018-04-26 21:42:00 i Allmänt

Rallysäsongen är igång och vi kom igenom första tävlingen för året, en 6 av 15 st i klassen. Det var lite rattrosta på första ss men sen flöt det på resten av tävlingen med noter och körning så vi är nöjda med att vi kom in i att så fort.
Till helgen så är det tävling igen, då går Anderslövsrallyt av stapel som arrangeras av Trelleborgs MK, tävlingen ingår i Bilsport Rallycup som är en onotad tävling. Start, mål och service är på Ridhuset Anderslöv. totalt 80 km varav 24 km är fördelat på 3 ss som går 2 gånger, ca 110 st varav 18 st i våran klass.
Målet i denna tävlingen är att får bra mil i körningen och försöka sätta bra tider. /// Jimmie Jimbo Karlsson
 
 

Säsongspremiär Silverkongen 2018

Publicerad 2018-04-19 22:04:13 i Allmänt

Nu har äntligen vintern lämnat oss och grussäsongen kan äntligen börja, har varit en lång och ivrig väntan på frsta tävlingen men nu till helgen är det dags. SSRC är fokus även i år och första deltävlingen är Silverkongen som arrangeras av Älmhults MK och Kristianstad MK, start och mål är på Backemarks i Älmhult och första start är kl 10:00, totalt ca 225 km varav 63 är fördelat på 6 SS. Vi är totalt 15 st i klassen och vi har nr 107 av ca 190 st tävlande. I Co-driver stolen har vi även i år Jonathan som sköter noterna, taggade och förväntansfulla vad som komma skall denna säsongen, hoppas på ett ökat tempo i år och se om vi kan vara med i toppen och fightas.
Nu taggar vi och så hoppas vi få se många ute i skogen i helgen och under denna säsongen. Full GaZ
/// Jimmie Jimbo Karlsson
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela