jimborally.blogg.se

Sammanfattning Dackefejden 2017

Publicerad 2017-06-20 21:06:22 i Allmänt

Dackefejden blev som man förväntade sig, snabba vägar, tufft motstånd och mycket fegande, blev tillslut en blygsam 13 plats av 17 st.  Men vi kom igenom med hel bil och framför allt så fick Victor viktiga mil med notläsning som redan på första ss gick hur bra som helst, så tackar för inhoppet och sammarbetet. Själv så hoppas man på bättre tempo i körningen till nästa deltävling, så blir en del tankar och förbättringar över sommaren, återstår att se vad nästa tävling blir, bara att hålla koll på sidan. Har det gött så hörs vi /// Jimmie Jimbo Karlsson  
 
 

Sammanfattning Sydrallyt och Inför Dackefejden 2017

Publicerad 2017-06-14 22:29:56 i Allmänt

Sen sammanfattning av sydrallyt, blev en 5 plats av 5st i klassen, ett varmt och dammigt rally som vi kom igenom hyfsat, bilen var ok förutom en krökt bärarm som blev efter ett hopp.
Nu till helgen så är det 5:e deltävlingen i ssrc och vi drar till växjö och ska köra Dackefejden, till denna tävlingen så blir det en ny co-driver i högerstolen då Jonathan har fått förhinder, istället så hoppar Victor Svensson från Ryd in i som gör sin allra första tävling med noter, känns bra att få ge honom chansen att få börja sin co-driver karriär, så får hoppas att man kan hjäpa och lära ut lite, så vi får se hur det går. Start, mål och service är på Kvarnhagskällan i växjö, totalt 210km varav 51km är fördelat på 4 ss. Vi går ut med startnummer 28 av ca 187 varav 17st i våran klass. Till denna tävlingen så besöker även Voc Mekonomen rallycup tävlingen, så det blir tufft motstånd, men vi ska göra vad vi kan. 
Har det gött så syns vi i skogen //// Jimmie Jimbo Karlsson 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela