jimborally.blogg.se

Inför SSRC-Finalen

Publicerad 2015-10-21 21:19:00 i Allmänt

Rally säsongen 2015 börjar lida mot sitt slut och vår sista tävling är SSRC-Finalen som utspelar sig i High chaparral
av Skillingaryds MK. För att få köra denna tävlingen så har man varit tungen att kvala in och vi blev 28 av de 80 som kom med. Totalt 21 st i våran klass som är ihopslaget med A,B,C förare så det blir ett tufft rally men vi ska bara njuta och ha roligt. Start, mål och service är i High chaparral och totala längd är 13.3km av 2.7km fördelat på 6st ss varav 2 st går två gånger. Fösta start kl 11 och vi går ut som bil nr 19.
Bilen är så gott som hel igen efter vår lilla kris i rally blekinge, blev lite riktning och spaklande så är det som nytt igen. Nu ks vi bara avsluta denna tävlingen på bästa sätt och sen på kvällen så är det fest och prisutdelning av sydsvenska rallycupen. Har det gött så ses vi ///// Jimmie Jimbo Karlsson
 
 
 
 

Sammanfattning Rally Blekinge

Publicerad 2015-10-01 21:55:31 i Allmänt

Då har vi avslutat sista delstävlingen i SSRC, Rally Blekinge blev ett roligt och ett tufft rally med många krokiga och smala vägar, blev en intykt bakskärm när vi åkte in i en hundgård och en lös kadan, men vi slutade på en 7 plats av 28 st i klassen och det resulterade i att vi klarade 3:e platsen i cupen. Mycket nöjda med tävlingen och nu ser vi fram emot SSRC-finalen den 24/10 så vi syns där//// Jimmie Jimbo Karlsson.
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela