jimborally.blogg.se

Inför Tv-svängen i Hörby

Publicerad 2013-08-29 22:00:08 i Allmänt

Nu till helgen så är det sjunde deltävlingen av SSRC och sjätte deltävlingen av Smålands DM, ligger nu på 17 plats i SSRC och målet är att vara bland topp 10 för att kvala in till SSRC-Finalen men det är inte över än.
I Smålands DM ligger vi på 7 plats och där siktar vi på en topp 5 placering. Tv-svängen i Hörby är det som väntas i helgen, en bra tävling som brukar bjuda på måga sträckor. Start, mål och central service plats är på Arvidssons Transporter.
Tävlingen består av 6ss, totalt 200km varav 40km är ss. Första start är 10:00 och vi är ca 20 st i klassen och vi går ut som bil nummer 105 och vi siktar självklart på att knäppa den där topp tio placeringen så det ska gå undan på dom krokiga vägarna, hoppas vi syns i Hörby /// Jimmie Jimbo Karlsson.
 
 

Sammanfattning Emilrofen 2013

Publicerad 2013-08-18 22:00:12 i Allmänt

Då var semestern över för den är sommaren och höst säsongen har börjat. I lördags var det äntligen dags för tävling, då drog vi iväg till Emiltrofen i Vimmerby. Tävlingen skulle bestå av 4 ss och det skulle bli tufft, för första sträckan var hela 2.7 km lång, impnerande att Vimmerby kunde få ihop en sån sträcka.
Första sträckan började vi lugnt. men nån km in så fick vi upp farten. Allt gick bra tills vi kommer ca 17 km in där vi åker av men kommer snabbt upp igen, men jag tappade koncentrationen och var ofokuserad. På ss 2 hade vi bra tempo hela sträckan, men 700 m innan mål så hoppar en tänd kabel ut men vi tappade inte så mycke tid.
Ss3 gick bra, sträckan var rätt så sporig och guppig efter alla andra bilar men vi kom igenom.
Ss 4 var en riktig rolig sträcka körde först på en vanlig grusvävg och sen avslutades det på en folkracebana. Hade siktet på en topp 10 placering men det slutade på en 14 plats av 27 i klassen men vi ska lyckas. Nästa tävling är Tv-svängen i Hörby så där syns vi nästa gång. // Jimmie Jimbo Karlsson
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela