jimborally.blogg.se

Säsongsavslutning 2014

Publicerad 2014-10-31 22:03:49 i Allmänt

Rallysäsongen 2014 har börjat lida mot sitt slut och teamet har börjat förbereda bilen för vinterförvaring. Sista tävlingen avslutade vi i Karlshamn där vi körde Ekratten. Tävlingen var en onotad tävling och då tog jag tillfället att sätta in min stora syster i höger stolen, och som aldrig har åkt rallybil innan. Meningen med denna tävlingen var att vi bara skulle köra och ha så roligt vi bara kunde, men det skulle helt klart ändra sig under tävlingens gång. 3 stycken sträckor skulle köras varav två korta sträckor på ca 6 km och en lång på över 1 mil lång.
Efter ss1 så låg vi på 5 plats av dom 19 stycken i klassen men det visste vi inte om, åkte vidare till ss2 som var tävlingens längsta sträcka, tappade lite rytm i körningen mitt på sträckan när knoppen till växelspaken brast, men det skulle inte göra så stor skada i resultatlistan. Inne på servicen tog vi en titt på resultatet för att se vart vi kunnat tänkas ligga, vi blev helt klart chockade att vi låg på en andraplats ca 23 sekunder efter förstaplatsen och ca 4 sekunder ner till tredjeplatse och då blev det roliga till allvar. Till ss3 så var vi taggade till tusen på att klara andraplatsen, kände att vi hade en riktigt bra tempo förutom i en hånålskurva där vi nästan snurrade som kunde har förstört allt men vi klarade det och fixade andraplatsen och även min första sträckseger.
Kunde inte bli en bättre tävling att göra ett så bra resultat med syrran i högerstolen, grymt nöjd.
Vill tacka mitt team Mamma, Pappa, Mormor och Morfar som stöttar mig till hundra procent, och tack till dom som har åkt, Mickael Andersson, Daniel Borgqvist, Danny Holgersson, Tim Olofsson och Emma Karlsson, och även tack till supportrarna. Siktar nu mot 2015, vad det blir då återkommer vi till nästa år.
Har det bra så syns vi ///// Jimmie Jimbo Karlsson
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela