jimborally.blogg.se

Sammanfattning Simrishamnsmixen 2015

Publicerad 2015-03-30 21:10:41 i Allmänt

Första tävlingen för säsongen är körd och vi kan inget annat än vara grymt nöjda med det. Vi kom till tävlingen utan att ha några stora förväntningar på en topp placering men det skulle visa sig bli en chock för oss. 
Kom igenom ss1 med lite ringrostig körning men fick snabbt upp tempot och låg där efter på en 8 plats sedan efter ss2 klättrar vi till 6 plats med tajta marginaler till övliga placeringar. Efter service så var det dags för tävlingens längsta sträcka ss3 på 1,3 km lång, blev en åker visit på denna sträckan men tappar inte så mycket utan istället så klättrar vi ytterligare två placeringar upp till 4 plats, liggar även på 4 plats efter ss4 och inför ss5 så kände vi att vi hade chans på en topp placering, efter ss5 så var vi plötsligt på 3 plats ca 7 sek ner till 4 plats så siktet var helt klart en pall plats nu. Men på ss6 så kom mörkret och förstörde det mesta och vi slutade till slut på en 4 plats med ynka 0,2 sek till 3 platsen, lite surt men vi var riktigt nöjda ändå. Mycket bra start på säsongen så vi är taggade till nästa SSRC tävling som är Rally över gränsen den 25 april men nu innan så kommer det att köras en liten sprint tävling i Asarum den 6 april där Syrran kommer att åka så hoppas vi ses där. //// Jimmie Jimbo Karlsson
 
 

Säsongspremiär Simrishamnsmixen 2015

Publicerad 2015-03-26 20:09:07 i Allmänt

Då var det dags, snart så drar 2015 års rallysäsong igång, på lördag så börjar första deltävlingen i SSRC i Simrishamn. Har inte blivit någon stor förändring utan vi kör med samma volvo 940 i voc.
Däremot så hälsar vi välkommen till Jonathan Johansson från Älmhults MK som nye co-driver i teamet för säsongen, och hoppas vi kommer att få ett bra sammarbete. På lördag så går vi ut som bil nummer 173 av ca 200 startande varav 19 i våran klass. Det kommer att vara 6st sträckor varav 2st går 2 gånger, banans totala längd är 200km varav 41km är ss. Kommer att bli en lång dag men vi biter ihop och ska göra vad vi kan för att hitta ett bra tempo i hela tävlingen och komma på en så bra placering som möjligt. Ha det gött //// Jimmie Jimbo Karlsson.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela