jimborally.blogg.se

Rapport får Simrishamnsmixen

Publicerad 2016-04-10 21:10:42 i Allmänt

En liten sammanfattning av Simrishamnsmixens tävling som vi absolut inte ska vara besvikna över, utan att vara allt annat än nöjda med våran insats. Till tävlingen så kom vi med mål att slå förra årets 4:e plats och det gick vägen.
Redan från start så var vi uppe i toppen och fightades och slog till med en andra tid på ss1, vidare så mot ss2 så så var det ingen sträckvinst utan med jämn tid så gick vi upp i ledningen, men vidare mot ss3 och utan att veta om det och kände ingen press, så körde vi på som vi har gjort, men därefter tapade vi tid och halkade ner till 3:e plats sen var det vidare mot sevice ovh fixa lite efter en höbals kontakt. Till tävlingens kortaste sträcka ss4 så låg vi stabilt 3 till ss5, men där hade det inträffat en olycka och där med ströks den sträckan, då drog vi vidare till ss6 som kördes för andra gången och då var målet att förbättra tiden från ss2 och vi hade en känning att vi var i toppen och ville verkligen ladda och slog vår tid med 6,5 sek och hamnade där med på en 2:a plats till slut.
Slut resutatet blev 17.5 sek upp till 1: plats och 1,2 ner till 3:e plats. Grymt bra start på säsongen och vi är taggade till nästa deltävling som blir Silverkongen den 23/4 så då ses vi.//// Jimmie Jimbo Karlsson
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela